Fjellstrand AS har en imponerende historie med nybygging og omfattende ombyggingsarbeider. Foto: Fjellstrand

Fjellstrand AS – nytt medlem i Norske Skipsverft

Kort tid før bransjeorganisasjonen Norske Skipsverft samler sine medlemsverft til Årsmøte i Bergen, publiserer man den gode nyheten om at også det tradisjonsrike verftet Fjellstrand AS på Omastrand i Hardangerfjorden er tatt opp som medlem.

– Vi er nå 23 verft som dekker hele spekteret av nybygging, service-/reparasjon og ombyggingsarbeider fra nord til sør i landet, forteller Asle Strønen, daglig leder i bransjeorganisasjonen. –  Vi skal være en kraft som snakker med en felles stemme for alle medlemmene, fortsetter han.

Medlemmene skal hver dag møte sine kunder i god konkurranse, mens Norske Skipsverft sin oppgave er omdømme- og alliansebygging for å bedre næringens rammebetingelser nasjonalt og internasjonalt.

Hans Martin Gravdal er eier og leder av det tradisjonsrike skipsverftet i Hardangerfjorden. Foto: Asle Strønen

Hans Martin Gravdal er administrerende direktør og eier av Fjellstrand AS. Han sier i en kommentar at man har registrert at det er god aktivitet i Norske Skipsverft og at organisasjonen arbeider med aktuelle saker som er interessante for Fjellstrand AS. – Vi ønsker derfor å være en del av det fellesskap som bransjeforeningen representerer, forteller Gravdal og ser frem til spennende årsmøtedager i Bergen.

Hugo Strand, styreleder i Norske Skipsverft Salg og Markedsorganisasjon, forteller at søknaden om medlemskap ble mottatt med begeistring og at styret ønsker Fjellstrand AS velkommen i organisasjonen.