- Vi har full ordrebok ut 2023, sier Jarle Gunnarstein (til høyre) ved Larsnes Mek. Verksted AS. Til v. Vidar Holme fra underentreprenøren Normatic. Foto: Anders Horntvedt/Finansavisen

Larsnes Mek. med kjempeinvestering

– Larsnes Mek. Verksted trosser verftskrise med kjempeinvestering. Det er Finansavisen som melder dette i lørdagsutgaven 5. mars 2022.

Verftsjef Jarle Gunnarstein melder om en ordrebok på 1,7 milliarder kroner og full aktivitet ut 2023. – Men vi skal alltids klare å skvise inn jobber for gode kunder likevel, sier Gunnarstein med et smil. Det er vel åtte år siden det suksessrike brønnbåtrederiet Rostein AS kjøpte seg inn i det mellomstore verftet i Sande kommune i Møre og Romsdal.

Kjempeinvesteringen som Finansavisen har en to-siders reportasje om, er verftets svære utbygging av ny infrastruktur med kaier og en tørrdokk på 126 x 24 meter samt en dokkhall på 140 x 40 meter.

Du kan lese hele reportasjen her.

Utbyggingsområdet er svært og investeringen finansieres uten drahjelp fra det offentlige virkemiddelapparatet. Dronefoto: Jarle Gunnarstein/Larsnes Mek. Verksted