Per Christian Munkhaug (t.v.) og Viktor Finseth håper å bli godt mottatt av både eksisterende og nye kunder når de legger ut på reise som ny salgssjef og selger i Moen Marin AS. Bilde: Moen Marin AS.

Moen Marin AS styrker kundearbeidet

En av landets ledende leverandører av fartøyer til havbruksnæringen har ansatt ny salgssjef og selger. Sammen med markedssjef utgjør de selskapets salgsavdeling. Det er Moen Marin AS som opplyser dette i en pressemelding.

Moen Marin AS har levert over 100 NabCat katamaraner og en rekke ettskrogs arbeidsbåter til oppdretts- og serviceselskaper både i inn- og utland. Posisjonen som landets ledende leverandør av servicefartøyer stiller krav til kompetansen i bedriftens salgsavdeling.

– Aktiviteten og produksjonen har vært stor over tid. Vi har vært, og ønsker å være en solid leverandør også framover. Derfor er det strategisk viktig for oss å bygge mer kapasitet og kompetanse i egen organisasjon, sier daglig leder Terje Andreassen.

I 2017 lanserte Moen Marin også nyheten om at selskapet skal bygge den hittil største fiskebåten som skal bruke batteri til framdrift.

– Det skjer mye spennende i vår bransje om dagen. Båtene utvikler seg og det siste nå er hybrid og batteridrevne båter. Det begynner å bli et bredt spekter av båter, så vår kompetanse er viktigere enn noen gang, forklarer Per Christian Munkhaug som er ny salgssjef i Moen Marin AS.

Munkhaug kommer fra stillingen som selger i Moen Marin AS, og med seg i salgsteamet har han fått med seg Viktor Finseth. Finseth har tidligere jobbet operativt på båt, og tar med seg viktig erfaringer derfra inn i den nye rollen som selger i Moen Marin AS. Sammen med markedssjef Georg Nesset utgjør disse tre den nye salgsavdelingen til selskapet.

– Både jeg og Viktor er mye på farten. Den viktigste jobben vi gjør nå er å bli kjent med næringa. Vi ser fram til å ta en kopp kaffe sammen med både eksisterende og nye kunder når vi er ute på reise, sier Munkhaug.

M/S «Aqua Farms III» var første nybygg fra Moen Marin AS i 2018. Du kan lese mer om dette fartøyet her.