Messedagene er travle tider for alle. Foto: NSSM

Møt Norske Skipsverft på Nor-Shipping

Tirsdag den 4. juni braker det løs med stor shippingmesse på Lillestrøm; Nor-Shipping 2019, 4.-7.juni. Og du er invitert til å møte representanter for medlemsverftene og sekretariatet på stand D02-34 – velkommen!

Bransjeforeningen Norske Skipsverft Salg og Markedsorganisasjon (NSSM) deltar med fire av sine medlemsverft på årets Nor-Shipping. På den 120 m2 store fellesstanden møter du Båtbygg, Fiskerstrand Verft, Fitjar Mek. Verksted og Myklebust Verft, samt sekretariatet for organisasjonen.

Fra standen til Fitjar Mek. Verksted AS på forrige messe.

På alle de fem standene treffer du dedikerte verftsfolk som gjerne tar en prat om nettopp dine prosjekter. Med lang erfaring og gode referanselister står de klare til å ta i mot alle de besøkende som ønsker å ta turen innom standen til norske skipsverft.

Båtbygg AS: Inge Jarl Vedvik og Kenneth Sekkingstad (til h.) representerer verftet på Raudeberg.

Felles for disse verftene er at de representerer stor kompetanse på skipsbygging, reparasjon og service. Styreleder Hugo Strand, som er verftsdirektør ved Fitjar Mek. Verksted, forteller at aktivitetsnivået i næringen er høyt og at det er mange prosjekter i omløp. – Dette gjelder både innen nybygging og innenfor reparasjonsmarkedet, sier Strand som ser frem til travle dager på Nor-Shipping messen.

Stor aktivitet: Her fra Fiskerstrand Verft AS sin stand på Nor-Shipping 2017.

Dette betyr at erfaringsgrunnlaget blant medlemsverftene er høyt og at man gleder seg til å møte nye og eksisterende kunder.

Velkommen til stand D02-34 på Nor-Shipping 2019. Her møter du representanter for en dyktig verftsindustri. Ill.: ExpoDesign, Norges Varemesse