Møt seks av Norske Skipsverft sine medlemsverft på Nor-Shipping 2022, stand D02-34.

Møt Norske Skipsverft på Nor-Shipping

Nor-Shipping er endelig tilbake og Norske Skipsverft mønstrer på med en 120 m2 flott fellesstand.

Nor-Shipping 2022 arrangeres på Lillestrøm i dagene 10. til 13. januar. Norske Skipsverft inviterer kunder, leverandører, politikere, byråkrater og presse om bord for å fortelle om hva næringen har å by på. – Bransjeforeningen Norske Skipsverft er opptatt av å informere om hvordan rammene som skipsverftene arbeider under, påvirker aktiviteten og markedssituasjonen, sier Asle Strønen og ønsker alle velkommen til stand D02-34.

– Vi velger å vise bredden i hva de norske skipsverftene har å by på, enten du har et nybyggingsoppdrag eller et service-/vedlikeholdsbehov. Derfor vil du på Nor-Shipping møte representanter fra Båtbygg AS, Fitjar Mek. Verksted AS, Fiskerstrand Verft AS, Grovfjord Mek. Verksted AS, Oma Baatbyggeri AS og Stadyard AS.

D02-34 er en 120 m2 fellesstand for seks av medlemsverftene i Norske Skipsverft. De ønsker alle velkommen til gode møter i hele Nor-Shipping uken.

Vi gleder oss til å presentere norsk skipsdesign- og skipsbyggekompetanse og et team med fantastisk kunnskap om ombygginger, service og vedlikehold av fartøyer i alle størrelser – velkommen til stand D02-34!