I år møter du seks av Norske Skipsverft sine 21 medlemsverft på Nor-Shipping på Lillestrøm.

Møt Norske Skipsverft på Nor-Shipping

Med mindre enn en måned til Nor-Shipping dørene åpnes på Nova Spektrum Lillestrøm, er Norske Skipsverft klar til å møte kunder fra inn- og utland.

Etter flere utsettelser er det endelig klart for Nor-Shipping messe på Lillestrøm. Mandag 4. april åpnes dørene til det som er et eldorado av informasjon for den shipping- og skipsinteresserte. Bransjeorganisasjonen Norske Skipsverft samler 6 av sine 21 medlemsverft på en 120 m2 stor fellesstand i hall D, nærmere bestemt på stand D02-34. Her er du velkommen til å kontakte sekretariatet til Norske Skipsverft eller et av de 6 skipsverftene som er til stede. I år møter du:

Etter en standhaftig pandemi er det igjen fremtidstro i verftsnæringen. Ordresituasjonen er grei, innovasjonstakten er på plass igjen og bærekraft er et premiss for alt vi gjør. – Nor-Shipping blir en flott arena for å formidle vår kompetanse til kunder i inn- og utland, forteller Asle Strønen i Norske Skipsverft og ønsker nye og gamle forbindelser velkommen til årets største maritime begivenhet. – Vi skal gjøre vårt for å sette Norge på det internasjonale skipsbyggingskartet, fastslår han optimistisk.

Norske Skipsverft og de 6 medutstillerne har gode møtefasiliteter på Nor-Shipping 2022.