Norske Skipsverft Salg- og Markedsorganisasjon deltar som vanlig på Nor-Fishing, også i år på stand D-301. Her er alle velkommen til å møte Båtbygg AS, Fiskerstrand Verft AS, Fitjar Mek. Verksted AS, Vaagland Båtbyggeri AS og Aas Mek. Verksted AS.

Nor-Fishing 2018: Møt Norske Skipsverft på D-301

Fiskerimessa er bare noen dager unna! Hele næringen møtes til dyst på Nor-Fishing i Trondheim og på Norske Skipsverft sin stand kan du møte fem spennende skipsbyggere – velkommen til stand D-301.

Denne messen har vi alle store forventninger til, sier en oppglødd styreleder i Norske Skipsverft Salg- og Markedsorganisasjon Hugo Strand. Selv leder han Fitjar Mek. Verksted AS som har travle dager med bygging av moderne båter. – Blant våre mange spennende prosjekter som vi er stolte av, er prosessbåten til Napier, forteller Strand. – Båten bygger vi lokalt, inkl. skroget, og det er innovasjon over hele fjøla.

Her er adm.dir. Hugo Strand (til h.) i samtale med besøkende på forrige fiskerimesse.

Båtbygg AS på Raudeberg i Sogn og Fjordane ble etablert allerede i 1943. Gjennom årenes løp av dette verftet levert en anseelig mengde nybygde fiskebåter samtidig som det har holdt fokus på reparasjons- og ombyggingsmarkedet. Senest i mai i år fikk Båtbygg oppdraget med å bygge en 66,90 meters fiskebåt av SK-4260 design for Austral Fisheries. Levering er avtalt til 2. kvartal 2020.

Båtbygg AS stiller som vanlig sterkt på Nor-Fishing. Her er Kenneth Sekkingstad (til v.) og adm.dir. Kjell-Inge Sjåstad på messen i 2016.

 

 

 

 

 

 

 

Vi har bred erfaring med med miljøteknologi og svært gode kapasiteter for reparasjoner og ombygginger, sier Per Asle Fiskerstrand (til v.) som representerer Fiskerstrand Verft AS også på årets fiskerimesse.

Fiskerstrand Verft AS hører til blant de eldste skipsverftene i Norge. Her har man hatt kontinuerlig drift siden 1909 og selv om verftet kjent som fergespesialist, har det lang tradisjon for bygging av fiskebåter og ombygginger for fiskeflåten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adm.dir. Kjell Hatlen ved Vaagland Båtbyggeri AS ser frem til å møte kunder og leverandører på fiskerimessen.

Bare en måneds tid etter årets fiskerimesse skal Vaagland Båtbyggeri AS overlevere autolinebåten SEIR. Dette er en båt på vel 53 meter.

 

 

 

 

 

 

 

Bjørn Magne Aas, til venstre på bildet, forteller at verftet driver et kontinuerlig utviklingsarbeid innen brønnbåtsegmentet.

– Vi forventer en god messe med mange besøkende, sier man hos brønnbåteksperten Aas Mek. Verksted AS. Bygging av egne designs har vist seg å møte markedets behov. Ordreboken består nå av AAS 1502 ST, AAS 1802 ST og tre stk. AAS 2502 ST – alle mellom 62,8 og 69,8 meters lengde.