Norske Skipsverft ønsker velkommen til sin 120 m2 store fellesstand på Nor-Shipping 2023. Ill.: NPG

Norske Skipsverft på Nor-Shipping 2023

Bransjeorganisasjonen Norske Skipsverft stiller med mange medlemsverft på messen, fem på egen stand D02-38.

Med mindre enn én måned til messen åpner dørene til sitt svære utstillingsområde, er alt på stell for de fem verftene som stiller på organisasjonens flotte fellesstand.

Attraktive verft med god aktivitet

– Nor-Shipping har alltid vært en viktig arena for de norske skipsbyggerne, sier Asle Strønen, daglig leder i Bransjeorganisasjonen Norske Skipsverft. – Her møter vi kunder og leverandører, samt beslutningstakere som er med og legger rammer for virksomhetene våre.

Medlemsverftene til bransjeforeningen er spredt utover hele messeområdet. Fem er representert på Norske Skipsverft sin 120 m2 store fellesstand i Hall D, mens andre står individuelt eller i regionale temaparker. – Interessen for Nor-Shipping er i alle fall skyhøy, sier Asle Strønen. – Vi skal ikke overspille effekten av at begrensningene etter pandemien er slutt, men jammen er det godt å møtes igjen på de store messene.

Deltatt siden ’70-tallet

Asle Strønen mener at bransjeorganisasjonen har deltatt siden midten av 1970-tallet. – Selv om det var før min tid, husker jeg Vestlandske Fartøybyggjarlag – som det den gang het – fra Nor-Shipping messene på Sjølyst, mimrer han.

Nå er det fremtiden som gjelder. Med seg på stand D02-38 har man Bømlo Skipsservice, Heim Maritime, Fiskerstrand Verft, Fitjar Mek. Verksted og Green Yard Kleven. – En god blanding effektive skipsbyggere, enten det er nybygg, service/ombygging eller resirkulering, sier Strønen som ønsker velkommen til D02-38.