Illustrasjon: Expo-Design/Norske Skipsverft

Norske Skipsverft på Nor-Shipping

Arrangøren flytter Nor-Shipping fra juni 2021 til januar 2022.

Arrangøren av Nor-Shipping, Norges Varemesse, har besluttet å flytte Nor-Shipping utstillingen som er planlagt til juni i år til januar neste år. De nye datoene er 10.-13. januar 2022.

Norske Skipsverft Salg og Markedsorganisasjon (NSSM) har reservert et areal på 120 m2 som inkluderer lounge, møterom, kjøkken og garderobe i tillegg til de enkelte utstillerne sine tradisjonelle stands. Utsettelsen gjør at enda flere av medlemsverftene kan melde seg på, interesserte må kontakte sekretariatet snarest.

I en uttalelse fra NSSM heter det at man støtter arrangørens avgjørelse. – Det er å anta at pandemien er langt bedre kontrollert om en tolv måneders tid og at vaksineringen har lagt et avgjørende lokk på smittespredningen, heter det i uttalelsen. – Men det vil være nettopp smittespredningssituasjonen som avgjør om Nor-Shipping kan gjennomføres på en trygg og sikker måte, sies det.

Neste Nor-Shipping arrangeres i Norges Varemesse sine moderne utstillingslokaler på Lillestrøm/Oslo i dagene 10. til 13. januar 2022.