På standen til SIMEK AS: Her er salgssjef Gunnar Nordbø (i midten) i god stemning med Birger Skår fra Norske Skipsverft (til høyre) og en besøkende.

Norske Skipsverft: Vellykket Nor-Shipping messe

Lillestrøm: Årets store Nor-Shipping 2017-messe ble en suksess. Fra Norske Skipsverft deltok Båtbygg AS, Fiskerstrand Verft AS, Fitjar Mek. Verksted AS og SIMEK AS.

Styreleder i Norske Skipsverft Hugo Strand, som også er adm.dir. ved Fitjar Mek. Verksted, meldte om travle messedager. Det samme gjorde også de som betjente standene til de andre verftene.

 

Båtbygg AS: Salgsdir. Kenneth Sekkingstad (til h.) og kollega Inge Jarl Vedvik deltok på årets Nor-Shipping.

Salgsdirektør Kenneth Sekkingstad forteller at Båtbygg AS har vært tilstede på Nor-Shipping de siste årene. Til skipsrevyen.no uttalte Sekkingstad blant annet at «her får vi vite hva som skjer i markedet og treffer leverandører og bekjentskaper som vi normalt sett ikke treffer». – Messen er en viktig møteplass, sa han.

Fiskerstrand Verft: Gode diskusjoner på messen. Nor-Shipping er en viktig messe å være til stede på.

Både Fiskerstrand Verft og Fitjar Mek. Verksted noterte god publikumsinteresse med mange interessante samtaler.

Fitjar Mek. Verksted AS bygger «berre goe båtar». Verftet feirer i år sitt 60-års jubileum.

På SIMEK sin stand registrerte man litt færre folk enn for to år siden. – På onsdag og torsdag var det bra med besøkende, forteller salgssjef Gunnar Nordbø. – Da var det en god del interessante kontakter som var innom. Størrelsen på standen og tilhørende fasiliteter var bra, og kan gjentas.