Overtar et verft godt rigget for fremtiden: Lasse Stokkeland (til v.) er ny daglig leder ved Salthammer Båtbyggeri AS. Til høyre er avtroppende sjef Ove Amdam. Foto: Verftet

Ny daglig leder i Salthammer Båtbyggeri AS

Daglig leder Ove Amdam i Salthammer Båtbyggeri AS går av med pensjon. Til å etterfølge han har styret utnevnt Lasse Stokkeland til ny daglig leder.

Ove Amdam har arbeidet på Salthammer Båtbyggeri AS i over 50 år og leverer videre et verft rigget for fremtiden. Lasse Stokkeland er 50 år og er oppvokst og bor på Vestnes. Han kommer fra stillingen som prosjektdirektør i Rimfrost AS og før det var han daglig leder for Havyard Ship Technology AS. Lasse har lang og bred erfaring innen prosjektstyring og ledelse i maritim industri.

Salthammer Båtbyggeri AS er et av Norges eldste verft, startet i 1896, med lange tradisjoner innen skipsbygging og bygging av stålkonstruksjoner. De siste årene har Salthammer Båtbyggeri AS i tillegg til stålkonstruksjoner også levert flere servicebåter til oppdrettsnæringen.

Med flere kontrakter på nye fartøy i ordreboken og faste gode kunder innen stålkonstruksjoner, er Salthammer Båtbyggeri AS rigget for en fortsatt positiv utvikling i årene som kommer.

– Vi gratulerer Lasse Stokkeland med den nye jobben og takker Ove Amdam for et godt samarbeid i mange år, uttaler styreleder Hugo Strand i Norske Skipsverft Salg og Markedsføringsorganisasjon (NSSM) i en kommentar til utnevnelsen av Lasse Stokkeland.