Aas Mek. Verksted AS på Vestnes er verdensledende innen sitt segment.

Ny daglig leder ved Aas Mek. Verksted

Bjørn Magne Aas overtar som daglig leder ved Aas Mek. Verksted AS den 1. januar 2021.

Etter 40 år som daglig leder vil Halvard Aas nå overlate ledelsen av verftet til neste generasjon, men han vil fortsatt være ansatt i virksomheten og nå med fokus på utvikling og salg av Aas Mek. sine brønnbåter.

Bjørn Magne Aas, som nå overtar som daglig leder, har lang erfaring fartstid ved Aas Mek. Verksted AS.

Bjørn Magne har utdanning fra Handelshøyskolen BI og erfaring innen ledelse og økonomi fra forskjellige stillinger innen bedriften. Han er 4. generasjon som går inn i lederrollen og han kjenner bedriften svært godt både gjennom verv i styret og som ansatt ved verftet fra 2008.

Det er stor aktivitet ved Aas Mek. Verksted og verftet har nå åtte brønnbåter i ordreboken til en total verdi på 3 milliarder kroner. Verftet har utviklet seg godt gjennom mange år og eierne ser relativt lyst på fremtiden. Det arbeides kontinuerlig med utvikling av nye design og tilpasninger i takt med behov og krav fra oppdrettsnæringen.

Halvard Aas kan se tilbake på 40 år med god ledelse av Aas Mek. Verksted AS.

I en kommentar til skiftet i ledelsen takker styret i Aas Mek. Verksted AS Halvard Aas for den gode jobben han har gjort som daglig leder for bedriften i over 40 år, og den positive utvikling som har vært for verftet i denne perioden. Samtidig ønskes Bjørn Magne lykke til i sin nye rolle og arbeidet med å bringe verftet videre fremover på en positiv og god måte sammen med sine medeiere og gode medarbeidere på verftet.