Hugo Strand er styreleder i NSSM og verftsdirektør ved Fitjar Mek. Verksted AS. - Programmet til Temadagen er snart på plass og vi ønsker velkommen til en spennende næringsdag i Ålesund.

Temadag: Invitasjon til medlemsverftene

Styret i Norske Skipsverft Salg og Markedsorganisasjon (NSSM) inviterer til Temadag i Ålesund. Sett av fredag 18. oktober til en spennende skipsbyggerdag på Scandic Parken.

– Programmet er under utarbeidelse, sier styreleder i NSSM Hugo Strand. Han er adm.dir. ved Fitjar Mek. Verksted AS og tar daglig pulsen på verftsindustrien. – Vi legger opp til et program med aktuelle temaer samtidig som vi holder av tid til gode bransjediskusjoner.

Strand leder programarbeidet og forteller at det vil være matnyttig og aktuelt for tilhørerne. – Det har også en egenverdi å få samlet skipsverftene til erfaringsutveksling blant annet om risikobildet i skipsbygging, forteller styrelederen. Programmet publiseres på norskeskipsverft.no og Facebook straks det er ferdig. – Oppfordringen er at man holder av datoen og forbereder seg til en god «skipsbyggerdag» i Ålesund, sier Hugo Strand.

Scandic Parken sett fra Aksla.