Norske Skipsverft sin fellesstand på Nor-Shipping 2023 var meget godt besøkt. Foto: GlennP/NPG

Vel overstått Nor-Shipping 2023

Nor-Shipping 2023 ble en suksess. Vi takker kunder, leverandører og andre medspillere for en flott messe!

Etter en forsiktig etter-pandemi messe i fjor, ble Nor-Shipping 2023 akkurat den suksess som næringen håpte på. Bransjeorganisasjonen Norske Skipsverft var tilstede med en 120 m2 stor fellesstand i D-hallen. Mange av foreningens øvrige medlemmer var plassert andre steder på det gedigne messeområdet. Felles for alle; det var en effektiv og godt besøkt messe.

Fra v. Jaroslaw Klein, Dag Vikestrand, Sveinung Vestbø, fiskeriminister Bjørnar Skjæran, Asle Strønen, Olav Fiskerstrand, Nils Andreas Brekke og Hans Jørgen Fedog.

Bømlo Skipsservice og Heim Maritime. Foto: GlennP/NPG

Bømlo Skipsservice og Heim Maritime. Foto: GlennP/NPG

– Vi i Norske Skipsverft ønsker å takke alle som tok seg tid til å besøke standen vår, heter det i en uttalelse fra bransjeorganisasjonen. Styreleder Hugo Strand, som også er verftsdirektør ved Fitjar Mek. Verksted AS, kunne også benytte messen til å offentliggjøre en ny byggekontrakt for FSV Group. Dette er verftets bnr. 56 og er en moderne prosessbåt på 50 meter. – Vi ser frem til å sette i gang produksjonen av dette fartøyet, sier Hugo Strand fornøyd.

FMV på Nor-Shipping 2023. Foto: GlennP/NPG

Nor-Fishing 2024 / Nor-Shipping 2025

Neste messe på Lillestrøm går av stabelen i dagene 2.-6. juni 2025. Bransjeorganisasjonen Norske Skipsverft har allerede reservert et areal større enn de 120 m2 man hadde i år.

Allerede i august i år samles deler av næringen til AquaNor 2023 i Trondheim. Men den neste store messe-begivenheten for organisasjonen er Nor-Fishing 2024 i Trondheim. Det blir en tredagers messe som arrangeres i dagene 20. til 22. august 2024. Også her stiller Norske Skipsverft med en stor fellesstand.

Fellesstanden til Norske Skipsverft på Nor-Shipping 2023 var på 120 m2. Foto: GlennP/NPG