Grovfjord Mek. Verksted har moderne og effektive produksjonslokaler. Foto: Verftet

Vi ønsker Grovfjord Mek. Verksted velkommen som nytt medlem!

Styreformann Hugo Strand i bransjeforeningen Norske Skipsverft er stolt over å kunne ønske Grovfjord Mek. Verksted AS velkommen som nytt medlem. – Vi gleder oss over å gå inn i det nye året med to nye medlemsverft, sier Strand.

I tillegg til GMV er også Vard Aukra nytt medlemsverft i år. – Verftsgruppen i Grovfjord, en liten times kjøretur fra Evenes flyplass ved Harstad, har årelang erfaring i skipsbygging, skipsservice og motorreparasjoner, forteller Hugo Strand i sin introduksjon av Grovfjord Mek. Verksted AS.

Eier og adm.dir. ved verftet, Bård Meek-Hansen er tydelig stolt over virksomheten sin. – GMV produserer arbeidsbåter i aluminium for oppdrettsnæringen og tilbyr også egne fartøykonsepter skreddersydd for kundens behov. Vi ble etablert i 1919, og har 90-års erfaring med motorreparasjoner, tradisjonell skipsservice, ombygging og nybygging av båter. Ny produksjonshall gjør det mulig for oss å levere om lag åtte store arbeidsbåter i året.

Bård Meek-Hansen leder virksomheten som har vært i familiens eie siden 1919.

Bård Meek-Hansen forteller at GMV har en aktiv strategi om å satse på elektrisk fremdriftsløsninger i noen av sine konsepter. Du kan lese mer om GMV Zero her.